Install Theme

Your web-browser is very outdated, and as such, this website may not display properly. Please consider upgrading to a modern, faster and more secure browser. Click here to do so.

Eat & Greet

I'm Phi and this blog is basically here to slowly start a food blog, but you'll be seeing unrelated stuff like dancing, architecture, and a lot of nonsense. It's kind of unfortunate that I'm living in Oklahoma, but I'll make the most of it and I'll show you guys that there is something more than just tornadoes here, so please sit tight and enjoy!
Mar 13 '14
workspaces:

Filmmaker Casey Neistat’s studio, “one of the most compulsively organized, ridiculously customized, and mind-bogglingly gear-saturated spaces on Planet Awesome.” | via wired

workspaces:

Filmmaker Casey Neistat’s studio, “one of the most compulsively organized, ridiculously customized, and mind-bogglingly gear-saturated spaces on Planet Awesome.” | via wired

Mar 12 '14
Mar 9 '14

cjwho:

4 Views, Winchester, UK by AR Design Studio | via

The conceptual drive behind his house was the principle of the 3 N’s: Nature, Natural light and Natural air. The form of the replacement house is defined by four interlocking boxes, the negative space at their centre forms a ‘Zen’ garden, with a single olive tree at its heart. This simple layout became the foundation on which the principles of the 3N’s could be built, allowing them to be incorporated into all aspects of the design. A connection to nature has long been believed as good for one’s body and soul. This house connects with nature through three stunning, far reaching views of the South Downs. The long views inspiring the couple to look forward to the future, the courtyard giving space for inward private and reflective times. Subsequently, the house has become known as 4 Views.

The extensive glazing to walls, roof lights and open central garden allow natural light to flood the upper floor, giving a generous feeling of space. The skylights create an enchanting backdrop to the interior, the spaces constantly alive with light and shadow from passing clouds, providing a stimulating continual connection to the elements. Large sliding panels of glass to the primary elevation and courtyard ensure natural ventilation and also a free flow of natural fresh air.

Photography: Martin Gardner

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

Mar 5 '14
Mar 4 '14
Mar 3 '14
Mar 2 '14
Mar 1 '14
Feb 17 '14

(Source: verticalfood)

Feb 13 '14

(Source: hyungsempai)